Τέσσερα χρόνια φυλάκιση με αναστολή  η ποινή για τον Μιχάλη Λιάπη   την 31/12/2013

50 ευρώ ημερησίως, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στον πρώην υπουργό Μιχάλη Λιάπη, που συνελήφθη να οδηγεί ανασφάλιστο όχημα μεγάλου κυβισμού με πλαστές πινακίδες.

Ο πρώην υπουργός δεν παρέστη στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από τους συνηγόρους του. Ο εισαγγελέας έδρας είχε ζητήσει την ενοχή του κ. Λιάπη χωρίς κανένα ελαφρυντικό, με το επιχείρημα ότι ενήργησε με δόλο, έχοντας προσχεδιάσει την πράξη του, αφού -όπως είπε- έβγαλε πλαστές πινακίδες, όταν κατέθεσε τις αυθεντικές.

Οι συνήγοροι του πρώην υπουργού υποστήριξαν, ότι ο εντολέας τους ενήργησε από απερισκεψία. «Από απερισκεψία, από ανοησία… αυτές τις λέξεις μου επιτρέπεται να πω στο δικαστήριο», όπως είπε ο ένας εξ αυτών.

Υποστήριξαν ακόμη, ότι ο κ. Λιάπης αισθάνεται άσχημα και μεταμελημένος και πως η απουσία του πρώην υπουργού από το δικαστήριο δεν οφειλόταν σε απαξίωσή του, αλλά στο γεγονός ότι «απ’ έξω υπήρχαν 30 δημοσιογράφοι και κάμερες, οι οποίοι ξημεροβραδιάζονται και έξω από το σπίτι του». Υπενθυμίζεται, ότι σε βάρος του κ. Λιάπη είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ψευδή βεβαίωση και πλαστογραφία.

Του έχουν επιβληθεί επίσης τρία διοικητικά πρόστιμα, για ανασφάλιστο όχημα, κοτσαδόρο και φιμέ τζάμια.... 

ΠΗΓΗ  Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ  2013


Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ  ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ    ΑΠΟ ΤΗΝ SISTEMA

Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ      SISTEMA 

 Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ 

Tηλ. 210 8 027 027   mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

SISTEMA ATEBE  

 

MEΛΕΤΕΣ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

EIΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Tηλ. 210 8 027 027  

mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/   

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

 

 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/