Προς Βουλή οδεύει η πρόταση του Ποταμιού για Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας

 

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Σταύρος ΘεοδωράκηςEUROKINISSI

Αποδεκτή -με κάποιες τροποποιήσεις- έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την πρόταση του Ποταμιού για τη δημιουργία Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, έπειτα από τη συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής του κόμματος, Σταύρο Θεοδωράκη.

Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί συζήτησαν διεξοδικά την πρόταση του Ποταμιού για τη δημιουργία του διακομματικού οργάνου που εισηγείται, με τον πρωθυπουργό να υπογραμμίζει ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να δημιουργηθούν θεσμοί που θα συμβάλλουν στην καλλιέργεια κλίματος συναίνεσης στα θέματα εξωτερικής πολιτικής. 

Στο παραπάνω πλαίσιο, ο πρωθυπουργός φέρεται να σημείωσε ότι η πρόταση του Ποταμιού μπορεί να αποτελέσει βάση συζήτησης και για τον λόγο αυτό θα ζητήσει από τον πρόεδρο της Βουλής να θέσει το θέμα στην αρμόδια διαρκή επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας, προκείμενου να πραγματοποιηθεί μία διεξοδική συζήτηση. 

Εξάλλου, ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την πρόθεση του να αξιοποιηθεί η πρόταση στο πλαίσιο της αναβάθμισης και μετεξέλιξης του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής σε Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Ασφάλειας.

Επίσης, ενημέρωσε τον κ. Θεοδωράκη ότι το υπουργείο Εξωτερικών προετοιμάζει σχέδιο για τη δημιουργία Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας με επιχειρησιακές αρμοδιότητες στα πρότυπα αντίστοιχων δομών άλλων χωρών και του ζήτησε να συμβάλει στη σχετική συζήτηση όπως πρόκειται να πράξει και για τα υπόλοιπα κόμματα.

Σημειώνεται ότι ο κ. Θεοδωράκης είχε διευκρινίσει ότι δεν τίθεται θέμα εισόδου του Ποταμιού στην κυβέρνηση, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «άλλα τα εσωτερικά ζητήματα άλλο τα πατριωτικά... εκεί πρέπει να κατεβάσουμε τους τόνους. 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ενημέρωσε τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, για τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό. 

ΠΗΓΗ 

http://www.efsyn.gr/arthro/pros-voyli-odeyei-i-protasi-toy-potamioy-gia-ethniko-symvoylio-asfaleias 

Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ  ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ    ΑΠΟ ΤΗΝ SISTEMA

Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ      SISTEMA 

 Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ 

Tηλ. 210 8 027 027   mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

SISTEMA ATEBE  

 

MEΛΕΤΕΣ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

EIΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Tηλ. 210 8 027 027  

mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/   

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

 

 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/