Η συμβολική κίνηση του Ιερώνυμου: Σταμάτησε το Χριστός Ανέστη και έψαλε τον Εθνικό Ύμνο (video)

  

Σε μία κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό και μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις προχώρησε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος το βράδυ της Ανάστασης, έξω από την Μητρόπολη Αθηνών την ώρα που έψαλε το Χριστός Ανέστη.

 

Αφού έψαλε το Χριστός Ανέστη και έστειλε το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως του Κυρίου, σταμάτησε την ψαλμωδία για να τραγουδήσει τον Εθνικό Ύμνο μαζί με το τιμητικό άγημα. Για πρώτη φορά ο Αρχιεπίσκοπος προχώρησε σε αυτή την κίνηση, καθώς τις προηγούμενες χρονιές, επέλεγε να συνεχίσει κανονικά την Θεία Λειτουργία, ενώ το άγημα έψαλε παράλληλα τον Εθνικό Ύμνο.

 

Η κίνηση αυτή ερμηνεύεται ως μήνυμα στήριξης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που από τις αρχές του Μαρτίου κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης χωρίς να τους έχει απαγγελθεί κατηγορητήριο.

Δείτε το ιδιαίτερα συγκινητικό βίντεο:

 

 

\\

.be">
.be

 

 

ΠΗΓΗ http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/875371/h-symvoliki-kinisi-toy-ieronymoy-stamatise-to-xristos-anesti-kai-epsale-ton-ethniko-ymno-video


Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ  ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ    ΑΠΟ ΤΗΝ SISTEMA

Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ      SISTEMA 

 Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ 

Tηλ. 210 8 027 027   mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

SISTEMA ATEBE  

 

MEΛΕΤΕΣ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

EIΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Tηλ. 210 8 027 027  

mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/   

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

 

 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/