Συνάντηση συνεργασίας των Δημάρχων Βριλησσίων και Beit Ummar Χεβρώνας - Παλαιστίνη

 

 

Συνάντηση στο Δημαρχείο Βριλησσίων είχαν το πρωί της Τετάρτης 18/4 ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης και ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Beit Ummar της περιφέρειας Χεβρώνα της Παλαιστίνης. Οι δύο Δήμαρχοι καταδίκασαν από κοινού τόσο τα γεγονότα της αιματηρής καταστολής εις βάρος Παλαιστίνιων διαδηλωτών που ακολούθησαν την απαράδεκτη αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τραμπ - συμφωνώντας ότι κανείς δεν μπορεί να αποκόψει τον περήφανο λαό της Παλαιστίνης από την ιστορική του κοιτίδα, όσο και την πρόσφατη επέμβαση ΗΠΑ Γαλλίας Μ. Βρετανίας στη Συρία και τις εν γένει μιλιταριστικές επεμβάσεις στην ευρύτερη κοινή γεωγραφική γειτονιάς μας ΝΑ Μεσογείου - Μέσης Ανατολής.

 

Ο Δήμαρχος του Beit Ummar ενημέρωσε τον Δήμαρχο Βριλησσίων για το σημαντικό έργο που επιτελείται στην πόλη του στους τομείς της εκπαίδευσης, του πολιτισμού, της ισότητας των φύλλων, της αγροτικής ανάπτυξης, εν μέσω του πνιγηρού καθεστώτος του τείχους μέσα στο οποίο καλείται να ζήσει και να αναπτυχθεί η κοινότητά του και της Πύλης εισόδου και εξόδου που δυσχεραίνουν τρομακτικά την ελεύθερη επικοινωνία ανθρώπων και την ανταλλαγή αγαθών και υπηρεσιών, ακόμα και για τα αναγκαία της καθημερινής διαβίωσης.

 

Ο Ξένος Μανιατογιάννης εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνηση του που ο Παλαιστίνιος συνάδελφός του από το BU της Χεβρώνα επέλεξε να επισκεφθεί τον Δήμο Βριλησσίων εκ νέου, δεσμευόμενος να συνεχιστεί η επαφή και συνεργασία των δύο τοπικών κοινωνιών, καθώς οι λαοί μας παραμένουν πάντα ενωμένοι με ισχυρούς και αδελφικούς ιστορικούς δεσμούς αλληλεγγύης και αγώνα για την ελευθερία και την ανθρώπινη ευημερία και ειρήνη.

 

Οι δύο δήμαρχοι συμφώνησαν, τέλος, να συνεπεξεργαστούν το επόμενο διάστημα ένα ολοκληρωμένο σχέδιο συγκρότησης φορέα στον οποίο θα συμμετέχουν ΟΤΑ από την Ελλάδα και την Παλαιστίνη, με σκοπό τη διαρκή επικοινωνία και διαβούλευση, καθώς και την προώθηση συγκεκριμένων πρωτοβουλιών αμοιβαίας στήριξης και αναπτυξιακής συνεργασίας, βασισμένης στο ανθρώπινο δυναμικό και τις δυνατότητες των τοπικών κοινωνιών των δύο πλευρών.

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν o αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Αλέξης Μαυραγάνης,ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Beit Ummar Nabil Alkam και ο Oat Halil μέλος της παλαιστινιακής κοινότητας.

 

 


Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ  ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ    ΑΠΟ ΤΗΝ SISTEMA

Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ      SISTEMA 

 Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ 

Tηλ. 210 8 027 027   mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

SISTEMA ATEBE  

 

MEΛΕΤΕΣ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

EIΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Tηλ. 210 8 027 027  

mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/   

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

 

 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/