Τούρκος πρέσβης ΕΕ: Ποιος ο λόγος να βάζεις σημαία σε νησίδα στο Αιγαίο;

 
  
 
 

Ο Τούρκος πρέσβης στην ΕΕ, Φαρούκ Καϊμάκτσι, μιλώντας στη Euractiv.com, αναφέρθηκε στην ένταση που επικρατεί στο Αιγαίο, επιρρίπτοντας την ευθύνη σε Έλληνες και Ελληνοκυπρίους ενώ δεν δίστασε να κατηγορήσει και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 Στα highlights της συνέντευξής του ο κ. Καϊμακτσί τόνισε πως μέχρι να επιτευχθεί η οριοθέτηση της κυπριακής ΑΟΖ μεταξύ Τουρκοκυπρίων και Ελληνοκυπρίων, οι δραστηριότητες για εξόρυξη υδρογονανθράκων δεν είναι δυνατές. Υπογράμμισε ότι η η Ελλάδα προκαλεί την Τουρκία διεκδικώντας την κατοχή νησίδων και πετρώδους σχηματισμού στο Αιγαίο.

«Ορισμένοι προσπαθούν να απεικονίσουν την Τουρκία ως μια επιθετική χώρα, αλλά ποιος είναι ο λόγος να τοποθετείς λουλούδια σε ένα βράχο, σε μια νησίδα στο Αιγαίο; Γιατί το χρειαζόμαστε αυτό; Ποιός είναι ο λόγος να τοποθετήσετε μια ελληνική σημαία σε ένα νησί όπου δεν υπάρχει κανένας; Και ποιός είναι ο λόγος να πετάς πάνω από αυτά τα μικρά νησάκια και βράχια, τα οποία δεν είναι καν κατοικημένα; Αυτές οι ενέργειες δεν θα ικανοποιήσουν οποιαδήποτε αξίωση κυριαρχίας αλλά απλώς προκαλούν», αναρωτήθηκε χαρακτηρισρικά.

Σχολίασε πως η η έκθεση προόδου της Επιτροπής είναι άδικη καθώς θα έπρεπε να είχε δώσει μια σαφέστερη προοπτική ένταξης στην Τουρκία.

Κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι υποστηρίζουν το κουρδικό PYD-YPG, παρόλο που γνωρίζουν ότι είναι ένας συριακός κλάδος του PKK, σημειώνοντας ότι η Τουρκία εγκαταλείφθηκε από ορισμένους συμμάχους του ΝΑΤΟ στο Ιράκ και τη Συρία.

Απηύθυνε προειδοποίηση προς την ΕΕ ότι πρέπει να σταματήσει να πολιτικοποιεί το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτών και να αφήσει στο δικαστήριο να αποφασίσει.

Κατηγόρησε τους γκιουλενίστες ότι προσπαθούν να ασκούν πιέσεις παντού, συμπεριλαμβανομένου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ενώ η ΕΕ αρχίζει να κατανοεί μόνο την πραγματική τους φύση.

Ενημέρωσε ότι η Τουρκία θα αποχωρήσει από την Αφρίν μετά την εκκαθάρισή της από την κουρδική πολιτοφυλακή και τους τζιχαντιστές και αφού σταθεροποιηθεί η κατάσταση εκεί.

 

ΠΗΓΗ https://www.aixmi.gr/index.php/tourkos-presbis-stin-ee-poios-o-logos-na-vazeis-simaia-se-nisida/


Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ  ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ    ΑΠΟ ΤΗΝ SISTEMA

Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ      SISTEMA 

 Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ 

Tηλ. 210 8 027 027   mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

SISTEMA ATEBE  

 

MEΛΕΤΕΣ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

EIΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Tηλ. 210 8 027 027  

mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/   

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

 

 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/