τον Ερντογάν στις εκλογές

 
  
 

Ετοιμάζεται να κατέβει στις εκλογές τού Ιουνίου στην Τουρκία το ακροδεξιό «Καλό κόμμα»τής Μεράλ Ακσενέρ, την οποία πολλοί αποκαλούν Τουρκάλα Μαρίν Λεπέν.

Πολιτικοί παρατηρητές στην Άγκυρα ανέφεραν τις προηγούμενες μέρες πως ο Ταγίπ Ερντογάν επέσπευσε κατά ενάμισι χρόνο τις εκλογές, ακριβώς για να μην μπορέσει το «Καλό κόμμα» να συμμετάσχει. Ωστόσο, το Ανώτατο Δικαστήριο της Τουρκίας φαίνεται να τού δίνει πράσινο φως.

Η Μεράλ Ακσενέρ προέρχεται από την ακραία πτέρυγα των υπερεθνικιστών «Γκρίζων Λύκων» και έχει, πλέον, αυτονομηθεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πλευρό της μπορεί να ταχθούν περίπου 15 βουλευτές τού κεμαλικού Ρεπουμπλικανικού κόμματος τής αντιπολίτευσης, ώστε να σχημστιστεί κοινοβουλευτική ομάδα 20 βουλευτών -γεγονός που αποτελεί προϋπόθεση για να μετάσχει στην εκλογική διαδικασία.

Αν, τελικά, τής επιτραπεί να διεκδικήσει τη λαϊκή ψήφο, ίσως «στριμωχτεί» εκλογικά ο Ταγίπ Ερντογάν και ο σύμμαχός του ηγέτης των Γκρίζων Λύκων, Μπαχτσελί.

 

Πηγή : Aixmi.gr

https://www.aixmi.gr/index.php/i-tourkala-lepen-etoimi/


Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ  ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ    ΑΠΟ ΤΗΝ SISTEMA

Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ      SISTEMA 

 Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ 

Tηλ. 210 8 027 027   mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

SISTEMA ATEBE  

 

MEΛΕΤΕΣ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

EIΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Tηλ. 210 8 027 027  

mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/   

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

 

 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/