Νέο μυστικό όπλο της Τουρκίας: Φονικό... σαλάχι -όπως πιστεύουν οι κατασκευαστές του - μπορεί να αλλάξε  τις ισορροπίες στο Αιγαίο!

 
Video1

Ο κρυφός άσσος του «Σουλτάνου» και γιατί πρέπει να ανυσηχεί  η Ελλάδα

Ένα νέο τρομακτικό υπερόπλο έχει πλέον στα χέρια του ο Ρ.Τ.Ερντογάν , ικανό να αλλάξει τις ισορροπίες στο Αιγαίο, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο υδάτινο περιβάλλον.

Το νέο εντυπωσιακό υποβρύχιο drone, μάλιστα, που «κοσμεί» το οπλοστάσιο της γειτονικής μας χώρας   δύσκολα ξεχωρίζει από πραγματικό σαλάχι, με αποτέλεσμα να περνά σχεδόν απαρατήρητο κάτω από βυθό.

 
.be

Το «σαλάχι» έχει τη δυνατότητα, από το να εξαπολύσει φονική επίθεση, μέχρι να εκτελέσει αποστολή κατασκοπείας σε οποιαδήποτε θάλασσαεγείροντας σοβαρές ανησυχίες για το Αιγαίο όπου η τουρκική προκλητικότητα έχει «χτυπήσει» κόκκινο.

Σύμφωνα, δε, με την εταιρεία κατασκευής «Albayraklar Savunma», μπορεί να παίξει και το ρόλο υποβρύχιας κινητής νάρκης με δυνατότητα ανατίναξης πολεμικών πλοίων (χάρη στους ηλεκτρομαγνήτες με τους οποίους είναι εφοδιασμένο), καθιστώντας το ως το πρώτο απειλητικό υποβρύχιο drone τουρκικής «καταγωγής».

Το πλεονέκτημά του νέου «μυστικού» υπερόπλου της Τουρκίας δεν είναι άλλο από την εκπληκτική αληθοφανή όψη και κίνησή του, καθιστώντας ουσιαστικά αδύνατο τον εντοπισμό του από τον «εχθρό». Κάτω από τη σιλικόνη που το περιβάλλει, βρίσκεται αλουμίνιο και τιτάνιο, ενώ είναι εξοπλισμένο με δύο κάμερες στη θέση των ματιών.

salaxi

Το «σαλάχι» αναπτύσσει ταχύτητα έως και 5,5 κόμβων, ενώ έχει αυτονομία 12 ωρών κατά τη διάρκεια των οποίων μπορεί να στέλνει μη ανιχνεύσιμες πληροφορίες μέσω κρυπτογραφημένων ακουστικών κυμάτων παρόμοιων με αυτά που χρησιμοποιούν τα δελφίνια και οι φάλαινες για να επικοινωνήσουν!

Παράλληλα, όταν δεν βρίσκεται σε κάποια αποστολή, μπορεί να περιμένει νέες εντολές, «απενεργοποιημένο» στο βυθό, χωρίς ωστόσο να… ανησυχεί μήπως μπει στο «μενού» μεγάλων ψαριών αφού έχει ανεπτυγμένη την αίσθηση της… αυτοσυντήρησης με ειδοποιήσεις που δέχεται όταν το πλησιάζουν απειλητικά περνώντας το για μεζέ!

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως το νέο τουρκικό υπερόπλο κατασκευάστηκε από την «Albayraklar Savunma» σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο του Καραντενίζ στην Τραπεζούντα μέσα σε μόλις δυο χρόνια…

Πηγή  http://www.newsbomb.gr/kosmos/story/879364/tromos-apo-to-neo-mystiko-yperoplo-tis-toyrkias-foniko-salaxi-allazei-tis-isorropies-sto-aigaio


Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ  ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ    ΑΠΟ ΤΗΝ SISTEMA

Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ      SISTEMA 

 Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ 

Tηλ. 210 8 027 027   mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

SISTEMA ATEBE  

 

MEΛΕΤΕΣ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

EIΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Tηλ. 210 8 027 027  

mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/   

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

 

 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/