Μεγάλη πυρκαγιά στο εργοστάσιο μπαταριών τής Sunlight, στην Ξάνθη-Εκκενώθηκαν οικισμοί..

 

Η μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στο εργοστάσιο μπαταριών της Sunlight, στην Ξάνθη, και οι πυροσβεστικές δυνάμεις εκκένωσαν προληπτικά τους οικισμούς Όλβιο, Άγιος Αθανάσιος, Θαλασσιά, Τύμπανο και Τοξότες.

Η φωτιά καίει εύφλεκτα υλικά και υπάρχει κίνδυνος εκρήξεων. Έχει καταστρέψει το κεντρικό κτίριο κατασκευής μπαταριών υποβρυχίων και formation, όπως αναφέρει το Xanthi2.gr. Σε λίγο ξεκινά σύσκεψη ειδικών σε θέματα μόλυνσης, ενώ στο εργοστάσιο και στη γύρω περιοχήαναμένεται να γίνει μέτρηση για τα επίπεδα μολύβδου.

 

Η εταιρία Sunlight είναι μια από τις δύο μεγαλύτερες βιομηχανίες της περιοχής, από τις σημαντικότερες στον κλάδο της διεθνώς, και απασχολεί εκατοντάδες εργαζόμενους. Δραστηριοποιείται στην κατασκευή μπαταριών για διάφορες χρήσεις, κυρίως για την αμυντική βιομηχανία.

Είναι πολυ δύσκολη η κατάσβεση για 2 βασικούς λόγους .Μεγάλη   έκταση της πυρκαγιά και σε μεγάλο εργοστάσιο (ίσως το μεγαλύτερο της Ευρώπης για την κατασκευή   μπαταριών) της  εταιρίας  Sunlight, στην Ξάνθη-Εκκενώθηκαν  και οικισμοί.

ΠΗΓΗ 

 

 

Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ  ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ    ΑΠΟ ΤΗΝ SISTEMA

Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ      SISTEMA 

 Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ 

Tηλ. 210 8 027 027   mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

SISTEMA ATEBE  

 

MEΛΕΤΕΣ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

EIΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Tηλ. 210 8 027 027  

mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/   

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

 

 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/