ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ!

Ο Κυριάκος του ζήτησε να μην καταγράφει τις απαντήσεις του ...

 

 

 

Μετά την τηλεόραση της ΕΡΤ, από την οποία είχε απαιτήσει να κλείσουν τον ήχο , στην προ μηνών συναντησή του με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μεγαρο Μαξίμου, ώστε να μην καταγραφεται ο διάλογος τους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε την ίδια απαίτηση, που φάινεται πλέον ότι αποτελεί κεντρική οδηγία των επικοινωνιολόγων του, που δεν “εμπιστευονται” πολιτικά την ετοιμότητα των λόγων του, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη Νεάπολη Λακωνίας ….

 

Πιο συγκεκριμένα σε μια ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία προχώρησε δημοσιογράφος από την Νεάπολη Λακωνίας, όπου σήμερα πραγματοποίησε επίσκεψη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με τον ίδιο, κατά την διάρκεια της συζήτησης με παράγοντες -παρόντος που προέδρου της ΝΔ- στο πρώην Δημαρχείο του Δήμου Βοιών, η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου της ΝΔ, αφαίρεσε από το τραπέζι το κασετοφωνάκι του δημοσιογράφου που κατέγραφε τα όσα έλεγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την αιτιολογία ότι η σύσκεψη που πραγματοποιούταν ήταν «κλειστή».

 

Στη συνέχεια μάλιστα, προσπαθώντας να προσεγγίσει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας συνάντησε «δυσκολίες» από τους υπεύθυνους ασφαλείας, καθώς δεν τον άφηναν να περάσει, ενώ θέλοντας να ρωτήσει για κάποια τοπικά θέματα, τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο τελευταίος του υπέδειξε να κλείσει το κασετοφωνάκι για να μην τον καταγράφει.

ΠΗΓΗ   http://thefag.gr  ΚΑΙ 

https://news.makedonias.gr/2018/05/3446423/


Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ  ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ    ΑΠΟ ΤΗΝ SISTEMA

Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ      SISTEMA 

 Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ 

Tηλ. 210 8 027 027   mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

SISTEMA ATEBE  

 

MEΛΕΤΕΣ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

EIΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Tηλ. 210 8 027 027  

mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/   

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

 

 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/