Και επίσημα πρωταθλήτρια η ΑΕΚ – Στέψη στη Ριζούπολη.

..
 

Πρωταθλήτρια με… μια ακόμη βούλα η ΑΕΚ καθώς το διαιτητικό δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή του ΠΑΟΚ και πλέον γίνεται απονομή τίτλου το Σάββατο στη Ριζούπολη!

Οι φίλοι της Ένωσης πλέον έχουν κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζουν χωρίς… κανένα αστερίσκο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να περιμένουν την απονομή στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη!
Η… τελευταία ελπίδα του ΠΑΟΚ για ανατροπή εξαντλήθηκε μιας και το Διαιτητικό δικαστήριο απέρριψε την έφεση που κατέθεσε ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατά της τιμωρίας που είχε επιβληθεί και από την Επιτροπή Εφέσεων. Έτσι πλέον και με την βούλα το πρωτάθλημα για την σεζόν που ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο πάει και τυπικά στην ΑΕΚ καθώς πρόκειται για την τελεσίδικη απόφαση για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της Τούμπας η οποία πλέον δεν μπορεί προσβληθεί με κανέναν τρόπο.

Η σχετική απόφαση:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε, σχετικά με την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, του Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη, Προέδρου του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Lubos Michel, Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της με αριθμό 23/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και της ΠΑΕ ΑΕΚ, τα εξής.

Κηρύσσει απαράδεκτη την προσφυγή όσον αφορά τον προσφεύγοντα Lubos Michel. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει ουσιαστικά την κρινόμενη προσφυγή ως προς τους λοιπούς διαδίκους.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ  ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ    ΑΠΟ ΤΗΝ SISTEMA

Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ      SISTEMA 

 Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ 

Tηλ. 210 8 027 027   mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

SISTEMA ATEBE  

 

MEΛΕΤΕΣ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

EIΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Tηλ. 210 8 027 027  

mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/   

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

 

 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/