Ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ, Zόραν Ζάεφ γνωστοποίησε ότι η κυβέρνηση της χώρας αποδέχεται την ονομασία «Republika Ilindenska Makedonija» για όλες τις χρήσεις (erga omnes).

O Ζόραν Ζάεφ πρόσθεσε ότι η εφαρμογή της ονομασίας «Republika Ilindenska Makedonija» στο εσωτερικό της χώρας θα γίνει με τροπολογίες στο Σύνταγμα, σταδιακά, κατά τη διαδικασία προσχώρησης της χώρας στην ΕΕ και πρόσθεσε ότι αν προωθηθεί αυτή η λύση θα τεθεί σε δημοψήφισμα.

Ακόμη, είπε ότι το νέο προταθέν όνομα θα μπορεί να μεταφράζεται στα αγγλικά (θα είναι, όπως ανέφερε, Republic of Ilinden Macedonia), ενώ η γλώσσα θα αποκαλείται «μακεδονική» και οι συντμήσεις θα είναι mk/MKD.

.be">
.be

O Ζόραν Ζάεβ σημείωσε ότι με την προταθείσα ονομασία «Republika Ilindenska Makedonija» γίνεται σαφής διαχωρισμός από την ελληνική περιοχή της Μακεδονίας και πρόσθεσε ότι η χώρα του δεν έχει εδαφικές βλέψεις και διεκδικήσεις έναντι της Ελλάδας.

Ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ, Zόραν Ζάεφ προέβη σε αυτές τις γνωστοποιήσεις αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών της πΓΔΜ, στην οποία εξετάστηκαν οι εξελίξεις στο θέμα του ονόματος.

 

Ο αρχηγός του VMRO-DPMNE Χρίστιαν Μίτσκοσκι, δήλωσε μετά τη συνάντηση ότι το κόμμα του είναι αντίθετο με την τροποποίηση του Συντάγματος, πρόσθεσε όμως ότι τα όργανα του κόμματος του θα εξετάσουν την πρόταση και ακολούθως το κόμμα θα καθορίσει την στάση του.

Ο Πρόεδρος της ΠΓΔΜ Γκιόργι Ιβανόφ ανέφερε ότι θα αναμένει να λάβει γραπτώς την πρόταση για να τοποθετηθεί.

ΠΗΓΗ   http://www.ert.gr/eidiseis/ellada/politiki/zaef-apodechomaste-tin-onomasia-republika-ilindenska-makedonija-gia-oles-tis-chriseis-erga-omnes/

 

 


Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ  ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ    ΑΠΟ ΤΗΝ SISTEMA

Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ      SISTEMA 

 Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ 

Tηλ. 210 8 027 027   mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

SISTEMA ATEBE  

 

MEΛΕΤΕΣ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

EIΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Tηλ. 210 8 027 027  

mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/   

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

 

 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/