ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΤΡΙΕΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ σε δημοτικό σύμβουλο για φοροδιαφυγή

 

 

Ένοχος για το αδίκημα της κακουργηματικής φοροδιαφυγής κατ’ εξακολούθηση με την έκδοση εικονικών φορολογικών στοιχείων για ανύπαρκτες συναλλαγές που υπερβαίνουν το ποσό των 200.000 ευρώ, κρίθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης στο δήμο Νεάπολης-Συκεών.

 

Πρόκειται για τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «Αλληλεγγύη Πολιτών» Βασίλη Μιχαηλίδη,  η δίκη του οποίου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018, στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

 

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε η ποινή φυλάκισης τριών ετών με τριετή αναστολή και αναμένεται να τεθεί σε αργία το επόμενο διάστημα.

 

Επισημαίνεται ότι η πράξη του καταδικασθέντα διατηρεί τον κακουργηματικό της χαρακτήρα ακόμα και μετά την αναγνώριση ελαφρυντικού και την επιβολή μειωμένης ποινής. Έτσι, μετά την έκδοση της απόφασης, ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης κ. Ιωάννης Σάββας, με βάση το άρθρο 236 του Ν.3852/2010, θα πρέπει να θέσει τον καταδικασθέντα σε αργία.

 

Να σημειωθεί ότι o Βασίλης Μιχαηλίδης, επί πολλά χρόνια πρόεδρος του αθλητικού σωματείου «Παναθλητικός Συκεών», σύλλογος που έχει εμπλακεί σε υποθέσεις χρήσης εικονικών τιμολογίων, ήταν επικεφαλής δημοτικού συνδυασμού στις εκλογές του 2010 απέναντι στον δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών Σίμο Δανιηλίδη συγκεντρώνοντας μονοψήφιο ποσοστό, ενώ στις τελευταίες εκλογές του 2014 συνέπραξε με τον Γρηγόρη Χατζησάββα συγκροτώντας τη δημοτική παράταξη «Αλληλεγγύη Πολιτών».

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

 

O καταδικασθείς Β. Μιχαηλίδης

 

...

 

Πηγή: https://news.makedonias.gr/2018/06/3531589/


Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ  ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ    ΑΠΟ ΤΗΝ SISTEMA

Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ      SISTEMA 

 Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ 

Tηλ. 210 8 027 027   mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

SISTEMA ATEBE  

 

MEΛΕΤΕΣ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

EIΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Tηλ. 210 8 027 027  

mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/   

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

 

 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/