ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ                                              

 

 

 

Συμμετοχή του Δήμου Βριλησσίων στην ημερίδα ‘CESBA MED - Βιώσιμες Μεσογειακές Πόλεις’

 

Στην ημερίδα ‘CESBA MED Βιώσιμες Μεσογειακές Πόλεις’, η οποία διοργανώθηκε από την Ομάδα Εξοικονόμησης Ενέργειας του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Interreg MED, παρευρέθηκε, την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018, ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης.

Κατά την τοποθέτησή του, ο κ. Μανιατογιάννης παρουσίασε το σύνολο των έργων ενεργειακής διαχείρισης και βιώσιμης ανάπτυξης που υλοποιούνται στο Δήμο Βριλησσίων, όπως: τη διαχείριση αστικών αποβλήτων, την κατασκευή του 4ου παιδικού βιοκλιματικού σταθμού, τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, το δίκτυο φυσικού αερίου, την εφαρμογή τεχνολογιών υδρογόνου, τη μελέτη Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, καθώς και τις δημοπρατήσεις για την αντικατάσταση οδοφωτισμού με LED και την αναβάθμιση των αντλιοστασίων ύδρευσης.

Στην ημερίδα συμμετείχαν δήμαρχοι, εκπρόσωποι δημόσιων φορέων και στελέχη ερευνητικών ομάδων. Το ‘παρών’ έδωσε από τον Δήμο Βριλησσίων ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Ανθρώπινου Δυναμικού Κων/νος Βαφειάδης.

 

*Το έργο CESBA MED ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2016, έχει διάρκεια 36 μηνών και συντονίζεται από την πόλη του Τορίνο με τη συμμετοχή 12 φορέων από 7 χώρες. Το έργο στοχεύει ‘στον συνδυασμό διαφόρων εργαλείων αξιολόγησης που διευκολύνει τις συνέργειες στην ανάπτυξη επιτυχημένων αναπτυξιακών σχεδίων ενεργειακής απόδοσης για μεγάλης κλίμακας ανακαινίσεις δημόσιων κτιρίων και βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης’.


Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ  ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ    ΑΠΟ ΤΗΝ SISTEMA

Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ      SISTEMA 

 Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ 

Tηλ. 210 8 027 027   mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

SISTEMA ATEBE  

 

MEΛΕΤΕΣ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

EIΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Tηλ. 210 8 027 027  

mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/   

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

 

 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/