ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ μήνυσε την εταιρεία του για πλαστογράφηση της υπογραφής του και  την θπογραφή διευθύντριας του Δήμου.

 

 

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της κομπίνας με τις «χρυσές βίζες» σε Κινέζους επενδυτές ακινήτων, καθώς ο δήμος Αθηναίων γνωστοποίησε ότι έχει καταθέσει μήνυση στην αμαρτωλή Destiny Investments, εταιρεία του τέως αντιπροέδρου της Jumbo Ευάγγελου Παπαευαγγέλου, για πλαστογράφηση της υπογραφής του δημάρχου και άλλων αξιωματούχων, όπως γράφει το newpost.gr.

 

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατατέθηκε στις 26 Οκτωβρίου, πλαστό πιστοποιητικό που χρησιμοποίησε η εταιρεία, το οποίο έφερε το επίσημο σήμα του δήμου, φέρει τις υπογραφές του Γιώργου Καμίνη και της διευθύντριας του Δήμου Ελένης Χαλβατζά. Και οι δύο διαψεύδουν ότι υπέγραψαν το επίμαχο έγγραφο.

 

Η εταιρεία Παπαευαγγέλλου κατηγορείται ότι παραβίαζε τα capital control που ισχύουν στην Κίνα επιτρέποντας σε Κινέζους επενδυτές να αποκτούν πενταετή «χρυσή βίζα» στην Ελλάδα αγοράζοντας ακίνητα στη χώρα. Μέσω της κομπίνας, που χρησιμοποιούσε τερματικά POS, το τίμημα των αγορών μοιραζόταν σε τμήματα ώστε να παρακάμπεται η κινεζική νομοθεσία.

 

Σύμφωνα με ότι έχει γίνει γνωστό μέχρι σήμερα, οι κινεζικές αρχές ζήτησαν από τη Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Τράπεζα της Ελλάδος να διεξαχθεί έρευνα για παράνομες συναλλαγές απόκτησης ακινήτων στην Ελλάδα που διενήργησαν πολίτες της εξάγοντας υψηλά ποσά συναλλάγματος στην Ελλάδα με τη  χρήση τερματικών POS  της Εθνικής Τράπεζας και με τη μεσολάβηση της εταιρείας του κ. Παπαευαγγέλου.

 

Με τον τρόπο αυτό, όπως ανέφεραν οι εποπτικές τραπεζικές αρχές της  Κίνας, παραβιάστηκαν από πολίτες της τα capital cotrols που ισχύουν στη χώρα  και απαγορεύουν την εξαγωγή σημαντικών  ποσών συναλλάγματος (άνω τω 10.000 ευρώ) στο εξωτερικό.

 

Οι περίπου 1.700 Κινέζοι επενδυτές που απέκτησαν άδεια παραμονής στη χώρα μας μέσω του προγράμματος της αγοράς πολυτελών ακινήτων (άνω των 250.000 ευρώ) κινδυνεύουν πλέον να βρεθούν κατηγορούμενοι στη χώρα τους για παραβίαση των capital controls  και να ακυρωθούν οι «χρυσές βίζες» που έλαβαν από την Ελλάδα και οι οποίες, σε πρώτη φάση, προσφέρουν πενταετή άδεια παραμονής στην Ελλάδα και δικαίωμα μετακίνησης στις 26 χώρες της Ζώνης Σέγκεν.

 

Η εταιρεία Παπαευαγγέλου αρνείται πάντως τις κατηγορίες, ενώ η Jumbo δηλώνει άγνοια για τις επίμαχες δραστηριότητες του τέως αντιπροέδρου της.

 

...

 

Πηγή: https://news.makedonias.gr/2018/11/17281/και 

https://thefaq.gr


Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ  ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ    ΑΠΟ ΤΗΝ SISTEMA

Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ      SISTEMA 

 Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ 

Tηλ. 210 8 027 027   mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

SISTEMA ATEBE  

 

MEΛΕΤΕΣ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

EIΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Tηλ. 210 8 027 027  

mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/   

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

 

 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/