Ανεξαρτητοποιήθηκε η Έφη Τσεκούρα και προσχωρεί στη νέα δημοτική παράταξη «Λυκόβρυση Πεύκη 2020»

Με επιστολή της προς την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης, η δημοτική σύμβουλος μέχρι χθες της πλειοψηφίας και πρώην αντιδήμαρχος Έφη Τσεκούρα  ανακοινώνει την ανεξαρτητοποίησή της από τη δημοτική παράταξη που διοικεί σήμερα το δήμο «Η πόλη της Ζωή μας» του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη και προσχωρεί στη νέα δημοτική παράταξη «Λυκόβρυση Πεύκη 2020», η οποία ανακοίνωσε την συμμετοχή της στις δημοτικές εκλογές του 2019, με υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Ιωάννου.

Να θυμίσουμε ότι αυτή είναι η τέταρτη ανεξαρτητοποίηση της παράταξης της πλειοψηφίας, μετά από αυτές της Μαρίνας  Σταυράκη – Πατούλη, του Δημήτρη Κατραμάδου και του Χρήστου Σκαμάκη και πλέον η παράταξη του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη απαρτίζεται από 16 δημοτικούς συμβούλους (είχε 20 συνολικά στην αρχή της θητείας του) σε σύνολο 33, με ότι αυτό σημαίνει ως προς την ψήφιση θεμάτων στο δημοτικό συμβούλιο.

Ακόμη, να σημειώσουμε ότι η κ. Τσεκούρα ήταν παρούσα την περασμένη Παρασκευή στη μεγάλη εκδήλωση της νέας δημοτικής παράταξης πλέον «Λυκόβρυση Πεύκη 2020» (οι συμμετέχοντες αναφέρεται ότι ήταν πάνω από 550 άτομα), όπου με αφορμή τα 4 χρόνια από την ίδρυσή της ανακοινώθηκε η συμμετοχή της στις επόμενες δημοτικές εκλογές ως αυτόνομος συνδυασμός με υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Ιωάννου. Οι πληροφορίες μας λένε ότι στην εκδήλωση ήταν παρόντες, εκτός του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Χρήστου Σκαμάκη και ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Μάνος Φραϊδάκης, όπως και ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης, οι πρώην δήμαρχοι  Παύλος Καμάρας και Δημήτρης Φωκιανός και ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Γιώργος Καραμέρος.

Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης της Έφης Τσεκούρα:

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Αξιότιμη κα. Πρόεδρε,

Σας θέτω υπόψιν Σας την  απόφασή μου να ανεξαρτητοποιηθώ από τη Δημοτική Παράταξη «η Πόλη της Ζωής μας», για το λόγο ότι από την Παρασκευή 15-6-2018 έχω,ήδη, ανακοινώσει την προσχώρησή μου στην Δημοτική Παράταξη «Λυκόβρυση-Πεύκη 2020». Θα παραμείνω, φυσικά, ενεργή Δημοτική Σύμβουλος και θα ψηφίζω τα θέματα του Δημοτικού μας Συμβουλίου με μοναδικό κριτήριο το Δημότη, καθώς και την καλύτερη και ποιοτικότερη ζωή στην Πόλη μας.

Με εκτίμηση,

Τσεκούρα Ευθυμία

Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος

 

Πηγή: Thesis .gr

http://www.thessi.gr/?p=275315&fbclid=IwAR15bfdfvlGLOxpc3_G0NJuSBMQcu4lqTkxo6CLSkm0HLfvz1Z4yz7179tg

 


Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ  ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ    ΑΠΟ ΤΗΝ SISTEMA

Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ      SISTEMA 

 Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ 

Tηλ. 210 8 027 027   mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

SISTEMA ATEBE  

 

MEΛΕΤΕΣ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

EIΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Tηλ. 210 8 027 027  

mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/   

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

 

 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/