Ζακ Κωστόπουλος: Κατηγορούμενοι και οι αστυνομικοί.

 

Τη Δευτέρα καλούνται να απολογηθούν οι αστυνομικοί που εμπλέκονται στο μοιραίο περιστατικό, για το αδίκημα της θανατηφόρου σωματικής βλάβης.

 

Την κλήτευση των αστυνομικών  που συμμετείχαν στο επεισόδιο το οποίο οδήγησε στο θάνατο τον Αακ Κωστόπουλο, αποφάσισε ο 23ος τακτικός ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί έχουν αρχίσει να λαμβάνουν κλήσεις και αναμένεται τη Δευτέρα να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή. Το αδίκημα που τους έχει αποδοθεί είναι αυτό της θανατηφόρας σωματικής βλάβης.

Πάντως, οι κατηγορούμενοι αστυνομικοί αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν τους υπερασπιστικούς τους ισχυρισμούς.

Την ίδια ώρα, όπως είναι γνωστό, οι δικηγόροι της πολιτικής αγωγής έχουν αιτηθεί με έγγραφό τους τη μετατροπή της κατηγορίας από κακουργηματική θανατηφόρα σωματική βλάβη σε ανθρωποκτονία εκ προθέσεως. Η οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου επικαλείται την ιατροδικαστική έκθεση, το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας, αλλά και το βιντεοληπτικό υλικό από όπου προκύπτει η συμπεριφορά κι δράση όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Πηγή :  https://www.news247.gr/koinonia/zak-kostopoylos-katigoroymenoi-kai-oi-astynomikoi.6672039.html?utm_source=Oneman&utm_medium=BestofNetwork_article&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos8


Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ  ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ    ΑΠΟ ΤΗΝ SISTEMA

Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ      SISTEMA 

 Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ 

Tηλ. 210 8 027 027   mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

SISTEMA ATEBE  

 

MEΛΕΤΕΣ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

EIΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Tηλ. 210 8 027 027  

mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/   

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

 

 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/