Αγαπητοί Συμπολίτες, Κυρίες και Κύριοι, η γενικότερη Κοινωνικά, Εθνικά και Παγκόσμια κατάσταση, επιβάλλει οι φετινές γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς να μην αποτελέσουν μια ακόμη γιορτή Χριστουγεννιάτικης ρουτίνας.

Σήμερα που τα εθνικά δίκαια του Παγκόσμιου Ελληνικού Έθνους φαίνεται να κλυδωνίζονται, που τα Έθνη βρίσκονται σε εσωτερικές αναταραχές για τα αυτονόητα, που τη Χώρα μας κατακλύζουν και πάλι αλλοεθνείς στρατιές προσφύγων, που ένα πιάτο φαΐ στο τραπέζι της κάθε οικογένειας δεν είναι δεδομένο, που οι φρικαλεότητα των εγκλημάτων στην κοινωνία μας σοκάρει, είναι ανάγκη να χαρούμε και να προβληματιστούμε μαζί σ’ αυτές τις γιορτές, σκεπτόμενοι το «τι λάθος κάναμε και φτάσαμε εδώ» και το «τι οφείλουμε να κάνουμε για τον τόπο μας, την πατρίδα, το έθνος μας» για να βγούμε από αυτή την κατάσταση.

Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά, καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο Έτος

Δήμαρχος Πεντέλης 


Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ  ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ    ΑΠΟ ΤΗΝ SISTEMA

Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ      SISTEMA 

 Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ 

Tηλ. 210 8 027 027   mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

SISTEMA ATEBE  

 

MEΛΕΤΕΣ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

EIΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Tηλ. 210 8 027 027  

mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/   

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

 

 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/