Οι Μελισσιώτες τίμησαν μαζικά το Μανώλη Γραφάκο

 

Με μια εκδήλωση που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο στα Μελίσσια, που ήταν η μεγαλύτερη πολιτική εκδήλωση που έχει γίνει στην πόλη σε μη προεκλογική περίοδο, ο Μανώλης Γραφάκος, αναπληρωτής Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Δήμαρχος Μελισσίων, έκανε στους συμπολίτες του ένα σύντομο απολογισμό των 25 ετών δραστηριότητάς του στην τοπική αυτοδιοίκηση και παράλληλα ανακοίνωσε ότι έχει εκφράσει την επιθυμία του στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι υποψήφιος Βουλευτής στις προσεχείς εκλογές στο Βόρειο Τομέα της Β Αθηνών.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος

 Î— εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κουστούμι

Ο Μανώλης Γραφάκος αναφέρθηκε ότι τα τελευταία χρόνια έχει κλονιστεί η σχέση εμπιστοσύνης πολιτών και πολιτικού κόσμου, σχέση που είναι απαραίτητη ώστε η κοινωνία να πηγαίνει μπροστά και η χώρα να προοδεύει. Η σχέση κλονίστηκε γιατί ο πολιτικός κόσμος με ενέργειές του έδωσε δικαιώματα για αναξιοπιστία, κάτι που οδήγησε τους πολίτες σε απαξίωση της πολιτικής και τους ικανούς και σοβαρούς πολίτες σε αποχή από τα κοινά.

 

Στη συνέχεια έκανε ένα απολογισμό του πολύ σημαντικού έργου που είχε κάνει μαζί με τους συνεργάτες του στο Δήμο Μελισσίων, που χαρακτηριζόταν από αύξηση της περιουσίας του Δήμου κατά 20,3 εκατ. ευρώ σε μόλις τέσσερα χρόνια, μεγάλα έργα υποδομής στην πόλη, αστικές αναπλάσεις, σημαντικές πολεοδομικές παρεμβάσεις, αποτελεσματική οικονομική διαχείριση και πλούσια κοινωνική και πολιτιστική δράση.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται και πλήθος

Τέλος σε ότι αφορά το μέλλον σημείωσε ότι ο βασικός στόχος της επόμενης Κυβέρνησης, πρέπει να είναι η αύξηση του πλούτου της χώρας με εξωστρέφεια, εξαγωγές και τουρισμό, έτσι ώστε οι πολίτες να δουν να αυξάνονται τα εισοδήματά τους, μέσα όμως από την παραγωγή και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών προϊόντων. Για να γίνει αυτό πρέπει να δημιουργηθούν επενδύσεις και νέες δουλειές. Ικανή και αναγκαία συνθήκη για αυτό είναι η μείωση του κράτους, ο ρόλος του και το κόστος του, άρα μείωση φόρων. Σημείωσε ότι την καταπολέμηση του κρατισμού μπορεί να την κάνει σήμερα καλύτερα η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, πλήθος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονταιΣτην εκδήλωση μίλησε ο Κωστής Χατζηδάκης αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας που εξήρε την αποτελεσματικότητα και την σταθερότητα των απόψεων του Μανώλη Γραφάκου, έκανε αναφορά στην ανάγκη η χώρα να επανέλθει στη σοβαρότητα, αποβάλλοντας το λαϊκισμό, ενώ σχολιάζοντας την επικαιρότητα αναφέρθηκε στα αρνητικά σημεία της συμφωνίας των Πρεσπών που δεν είναι άλλα από την αναγνώριση «μακεδονικής ταυτότητας και γλώσσας».

Τον Μανώλη Γραφάκο προλόγισαν ο Παύλος Καμάρας, πρώην Δήμαρχος Πεύκης και Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής, που σημείωσε το σεβασμό που τρέφει ο αυτοδιοικητικός κόσμος προς το Μανώλη Γραφάκο και ο Γιώργος Στεργίου, Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, που σημείωσε τη σημαντική συμβολή του Μανώλη Γραφάκου στη διαμόρφωση του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση έκαναν:

Ο Χρήστος Παναγιωτίδης πρώην Αντιδήμαρχος Μελισσίων της προηγούμενης από το Μανώλη Γραφάκο δημοτικής αρχής, που σημείωσε το συναινετικό χαρακτήρα του Μανώλη Γραφάκου στην αυτοδιοίκηση, την αποτελεσματικότητά του και το γεγονός ότι αυτός και οι συνεργάτες του συνέχισαν με πετυχημένο τρόπο το έργο της δημοτικής αρχής του Γιάννη Μητρόπουλου.

Η Δήμητρα Κεχαγιά, υποψήφια Δήμαρχος Πεντέλης, που διαδέχθηκε το Μανώλη Γραφάκο στην ηγεσία του δημοτικού συνδυασμού ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, που σημείωσε ότι ο Μανώλης Γραφάκος είχε όραμα για την πόλη, βαθιά γνώση των θεμάτων, αποτελεσματικότητα και ευφυΐα, στοιχεία που είναι χρήσιμα και για το επόμενό του ρόλο που και από εκεί θα είναι χρήσιμος στην τοπική κοινωνία.

Ο Φώτης Παπαδόπουλος, Αντιδήμαρχος του Δήμου Μεταμόρφωσης (ο Μανώλης Γραφάκος είναι Γενικός Γραμματέας του Δήμου) που χαρακτήρισε το Μανώλη Γραφάκο πολύτιμο συνεργάτη και σημείωσε την ουσιαστική συμβολή του στο έργο της Δημοτικής Αρχής του δήμου Μεταμόρφωσης.

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργίαδης, δεν κατάφερε τελικά να παραστεί στην εκδήλωση λόγω υποχρεώσεών του στη Βουλή, έκανε όμως μια ανάρτηση στο Twitter, με σχετική φωτογραφία από την εκδήλωση, αναφέροντας: «Στην αίθουσα Μαγγίνας στα Μελίσσια, ο Μανώλης Γραφάκος είχε περισσότερους από 1000 πολίτες να τον υποστηρίζουν. Μπράβο Μανώλη!»

 Î— εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, λωρίδες και κοντινό πλάνο

 

 Î— εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κουστούμι


Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ  ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ    ΑΠΟ ΤΗΝ SISTEMA

Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ      SISTEMA 

 Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ 

Tηλ. 210 8 027 027   mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

SISTEMA ATEBE  

 

MEΛΕΤΕΣ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

EIΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Tηλ. 210 8 027 027  

mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/   

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

 

 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/