Επίθεση στο σπίτι του Παπαχριστόπουλου

 

Πρόκειται για το σπίτι που έχει ο κ. Παπαχριστόπουλος στο Μελίσσι Κορινθίας, και εκείνη την ώρα (1:30 την νύχτα)ο βουλευτής βρισκόταν μέσα στο σπίτι του, το οποίο είναι το πατρικό του.

 

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι άγνωστοι πέταξαν καπνογόνα, ενώ το πρωί δεν υπήρχε νερό στο σπίτι. Ο υδραυλικός που κλήθηκε διαπίστωσε πως κάποιος το έκοψε, και μάλλον τα δεκάδες δακρυγόνα που πετάχτηκαν έκοψαν την παροχή του νερού,

Μάλιστα η αυλή πλημμύρισε. Ο βουλευτής μόλις κατάλαβε τι είχε πήγε στην αστυνομία και έκανε καταγγελία, μαζί με την γυναίκα που προσέχει το σπίτι.

Πηγή : https://www.newsit.gr/politikh/epithesi-sto-spiti-tou-papaxristopoulou/2710816/?utm_medium=Referral&utm_source=Notification


Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ  ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ    ΑΠΟ ΤΗΝ SISTEMA

Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ      SISTEMA 

 Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ 

Tηλ. 210 8 027 027   mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

SISTEMA ATEBE  

 

MEΛΕΤΕΣ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

EIΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Tηλ. 210 8 027 027  

mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/   

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

 

 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/