οι πρώτες εντυπώσεις  στους φίλους και  υποστηρικτές της μέχρι σήμερα παράταξης , είναι ανάμεικτες .

Το Α... ΝΕΤ επικοινώνησε με αρκετούς υποστηρικτές της παράταξης που  επί 4 χρόνια , έδωσε  αξιοπρεπώς τη μάχη  για λύσεις των θεμάτων που απασχόλησαν και απασχολούν το Δήμο και συζήτησε μαζί τους

Θα λέγαμε ότι  μας δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι μια μεγάλη   ομάδα  δεν είναι και τόσο ευχαριστημένη  έπειτα από  την ανακοίνωση  υποψηφιότητας  για την Δημαρχεία  της Αγγελικής Παπάζογλου -Βούτση στον Δήμο Κηφισιάς, στη βασική θέση  της παράταξης ΣΥΡΙΖΑ.

Αρκετοί  επίσης μας είπαν : Υπάρχει  μια γενική τάση μείωσης  των ποσοστών ψήφου προς τις  Τοπικές  παρατάξεις του  ΣΥΡΙΖΑ τους  τελευταίους μήνες , όμως στον Δήμο Κηφισιάς περιμέναμε  σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση και μετά από την σοβαρή θέση που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ  με τους εκλεγμένους  εκπροσώπους του σε όλα τα Δημοτικά θέματα , να βρεθεί η παράταξή , σε μια από τις  δύο ή τρεις πρώτες θέσεις.

Σήμερα , πολλά στελέχη  και φίλοι της παράταξης που είχαν σκοπό να  θέσουν υποψηφιότητα  και να δώσουν τη μάχη για το Δήμο της Κηφισιάς, σκέπτονται σοβαρά να μετακινηθούν προς άλλους συνδυασμούς.

Κερδισμένοι   θα είναι   οι συνδυασμοί  που είχαν δείξει  διάθεση  για μια πιθανή συνεργασία μελλοντικά.

Ο προβληματισμός  είναι μεγάλος μετά την είδηση  ότι η Αγγελική Παπάζογλου -Βούτση θα είναι η  επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ για  να διεκδικήσει την Δημαρχεία  του  Δήμου Κηφισιάς.

Πιθανότατα κάποιοι εκτίμησαν  ότι η σύζυγος του Πρόεδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, Αγγελική Παπάζογλου, θα δημιουργούσε ένα ακόμα μεγαλύτερο ανοδικό ρεύμα.

Μήπως όμως τα αποτελέσματα σε μικρές κλειστές κοινωνίες  δεν  λειτουργούν  όπως  θα περίμεναν  κάποιοι στη διοίκηση του ΣΥΡΙΖΑ   αφού  τα πρώτα σχόλια ΔΕΝ ΑΝΈΒΑΣΑΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΆ . Είχαν μάλιστα αντίθετα αποτελέσματα .

Σήμερα  μια μεγάλη  ομάδα αυτής της  παράταξης   που έδωσε τις πολλαπλές μάχες σε τοπικό επίπεδο  για τα σοβαρά θέματα  του Δήμου , περιμένει με αμηχανία αλλά και αγωνία την επόμενη κίνηση των  υποψηφίων και ιδιαίτερα του Π. Κανακάκηκ  και του συνδιασμού  ‘ΒΗΜΑΤΑ ΕΜΠΡΟΣ‘

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ  ΚΑΙ Η  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ

Συνεδρίασε σήμερα 23-02-2019 το συντονιστικό όργανο της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣ Ανάσα για την πόλη μας», μετά από πρόσκληση του πρόεδρου της κ. Παναγιώτη Κανακάκη, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη, για όλα τα δεδομένα, όπως έχουν εξελιχθεί στο προηγούμενο διάστημα και εισηγήθηκε την απεμπλοκή του ιδίου, από την εκλογική διαδικασία, αφού οι προσπάθειες ευρείας συνεργασίας, στη βάση προγραμματικού πλαισίου αρχών, με δημοκρατικές διαδικασίες για τη διεκδίκηση της διοίκησης του Δήμου Κηφισιάς, προσκρούουν όπως φαίνεται, σε προσωπικές φιλοδοξίες.
Το Συντονιστικό, αφού άκουσε τον κ. Κανακάκη και μετά από διεξοδική και εποικοδομητική συζήτηση, αποφάσισε τις επόμενες κινήσεις της Ανεξάρτητης Κίνησης – Δημοτικής Παράταξης, για το αμέσως επόμενο διάστημα.
• Τη σύγκληση Ανοιχτής Γενικής Συνέλευσης σε χώρο και χρόνο που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
• Συνεχίζει τις δρομολογημένες προσπάθειες για συνεργασίες με πρόσωπα και με δημοτικές κινήσεις στη βάση της συναποδοχής ενός ελάχιστου προγράμματος που θα βγάλει τη Δημοτική Διοίκηση από το σημερινό τέλμα της αρχής του ενός ανδρός και θα την αναπροσανατολίσει με τρόπο δημοκρατικό στις πραγματικές ανάγκες των δημοτών, στην ορθή ιεράρχηση και επίλυση των προβλημάτων.
• Εκφράζοντας και τη βούληση χιλιάδων πολιτών που στηρίζουν την ανεξάρτητη και προοδευτική πορεία της δημοτικής Κίνησης – Δημοτικής Παράταξης, αλλά και τον πρόεδρό της κ. Παναγιώτη Κανακάκη, απορρίπτει την πρόθεση – εισήγηση περί απεμπλοκής του, από τη δημιουργική του πορεία στο Δήμο της Κηφισιάς.
Γραφείο Τύπου

Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ  ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ    ΑΠΟ ΤΗΝ SISTEMA

Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ      SISTEMA

Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ

Tηλ. 210 8 027 027   mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

SISTEMA ATEBE

MEΛΕΤΕΣ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

EIΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Tηλ. 210 8 027 027

mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN