Ομιλία στην Μεταμόρφωση πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Βουλευτής στο Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών Μανώλης Γραφάκος

 

Ομιλία στη Μεταμόρφωση, τον Δήμο που εργάζεται τα τελευταία 7 χρόνια ως Γενικός Γραμματέας, πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. στο Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθήνας και πρώην Δήμαρχος Μελισσίων Μανώλης Γραφάκος την Κυριακή 24 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης. 

Η ομιλία του Μανώλη Γραφάκου είχε ως θέμα «Απλές Λύσεις και κοινή λογική βελτιώνουν τη ζωή μας».

Τον Μανώλη Γραφάκο προλόγισε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Μεταμόρφωσης της ΝΔ Μιχάλης Φέκκας, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν:

  • ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Μιλτιάδης Καρπέτας, ο οποίος μετέφερε την πολύ θετική εμπειρία που έχει αποκομίσει από την συνεργασία του με το Μανώλη Γραφάκο, που εδώ και 7 χρόνια είναι Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μεταμόρφωσης.
  • ο υποψήφιος Δήμαρχος Στράτος Σαραούδας, που μίλησε στη συνέχεια είπε ότι είναι θετικό για τη Μεταμόρφωση ότι στα έδρανα της Βουλής θα έχουμε ένα φίλο που θα είναι κοντά μας την επόμενη μέρα.

Στην ομιλία του ο Μανώλης Γραφάκος αναφέρθηκε στο αναποτελεσματικό, γραφειοκρατικό και πανάκριβο κράτος, που επιβαρύνει με αβάσταχτους φόρους τους πολίτες προκειμένου να συνεχίσει να υπάρχει, με τις ευλογίες της κολλημένης στο άρμα του Δημοσίου ιδεοληπτικής Κυβέρνησης Τσίπρα.  Ανέλυσε διεξοδικά το γιατί η χώρα χρειάζεται μικρότερο Κράτος με μικρότερο ρόλο και παρέμβαση στη ζωή των πολιτών, με μικρότερο κόστος, αλλά κυρίως με σύγχρονους θεσμούς, διότι μόνον έτσι θα καταφέρει να γίνει εξωστρεφής με νέες επενδύσεις, εξαγωγές και τουρισμό.

Στη συνέχεια, ο Μανώλης Γραφάκος παρουσίασε αναλυτικά τον τρόπο για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας λέγοντας μεταξύ άλλων ότι απαιτείται σημαντική μείωση του ρόλου του Κράτους, μείωση της γραφειοκρατίας κατά την αδειοδότηση των επιχειρήσεων, μείωση των φόρων, άνοιγμα της αγοράς ενέργειας, σοβαρή μεταρρύθμιση στην Παιδεία με τη θέσπιση και μη κρατικών Πανεπιστημίων που θα προάγουν την έρευνα.  Η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας μας περνά μέσα από την καινοτομία και καινοτομία παράγουν τα Πανεπιστήμια, δημόσια και ιδιωτικά.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο Μανώλης Γραφάκος στο ασφαλιστικό εξηγώντας για ποιους λόγους το κεφαλαιοποιητικό σύστημα είναι  δικαιότερο, πιο απλό και κατανοητό, αξιόπιστο, διαφανές, παρέχει στον εργαζόμενο την πλήρη ελευθερία να διαμορφώσει τις συνθήκες της σύνταξής του, επιλέγοντας και την ιδιωτική ασφάλιση, με τα χρήματα των εισφορών του εργαζόμενου, να παραμένουν σε λογαριασμό και είναι διαθέσιμα στη σύνταξή του.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Μανώλης Γραφάκος δήλωσε αισιόδοξος ότι η χώρα θα επιτύχει να αντλήσει τουλάχιστον 100 δις νέων επενδύσεων σε 4 χρόνια που θα αυξήσουν σημαντικά την απασχόληση στη χώρα μας, αλλά και το επίπεδο του εθνικού πλούτου.

Ακολούθησε, όπως πάντα στις ομιλίες του Μανώλη Γραφάκου, διάλογος με τους πολίτες.

 


Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ  ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ    ΑΠΟ ΤΗΝ SISTEMA

Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ      SISTEMA 

 Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ 

Tηλ. 210 8 027 027   mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

SISTEMA ATEBE  

 

MEΛΕΤΕΣ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

EIΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Tηλ. 210 8 027 027  

mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/   

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

 

 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/