Όταν ο Πέτρος Κόκκαλης ύψωσε την γροθιά του! video

 

Σε μια εκδήλωση στο κατάμεστο ΣΕΦ, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, παρουσίασε τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Μεταξύ αυτών και ο Πέτρος Κόκκαλης.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας, ξεκίνησε με έναν… συμβολισμό, τονίζοντας: «Τώρα, ορισμένες φορές η μοίρα εκδικείται, διότι στον αριθμό 13 στο ψηφοδέλτιο είναι ποιος; Ο Πέτρος Κόκκαλης», με τον υποψήφιο ευρωβουλετή να σηκώνεται από την θέση του γελώντας!

 

Στην συνέχεια ο πρωθυπουργός τόνισε: «Ο οποίος εκτός από γνωστός για τα αισθήματά του για τον Ολυμπιακό και πρόεδρός του, κανείς δεν είναι τέλειος, πρέπει να πούμε κι ότι εκτός από την γνωστή του καταγωγή, γιατί εγώ θέλω να κρατήσω ότι Πέτρος ο Κόκκαλης, ο παππούς του ήταν ο υπουργός της κυβέρνησης του βουνού».

 

Σε εκείνο το σημείο, ο Πέτρος Κόκκαλης, που στεκόταν πίσω από τον πρωθυπουργό, ύψωσε την γροθιά του.

Δείτε την στιγμή που ο Πέτρος Κόκκαλης υψώνει την γροθιά του

Πέτρος Κόκκαλης

Και συνέχισε ο Αλέξης Τσίπρας: «Αλλά εκτός από την καταγωγή του, έχει και μια πλούσια δράση και παρουσία τόσο στο οικολογικό κίνημα, όσο και στο αυτοδιοικητικό κίνημα. Εκπροσωπεί την πολιτική κίνηση Κόσμος, στο ψηφοδέλτιό μας, που μας μιλά για την συλλογική επαγρύπνηση και το μεγάλο θέμα της κλιματικής αλλαγής. Και είναι πράγματι μαζί με άλλους υποψήφιους το κομμάτι της πράσινης Αριστεράς».

Τότε, Αλέξης Τσίπρας και Πέτρος Κόκκαλης αγκαλιάστηκαν και η εκδήλωση συνεχίστηκε.

Δείτε το βίντεο (σ.σ. μετά το 44.50)


Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ  ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ    ΑΠΟ ΤΗΝ SISTEMA

Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ      SISTEMA 

 Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ 

Tηλ. 210 8 027 027   mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

SISTEMA ATEBE  

 

MEΛΕΤΕΣ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

EIΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Tηλ. 210 8 027 027  

mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

 

 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/