Με «άγριες διαθέσεις» ο Χρυσοχοΐδης – Δείχνει «πόρτα» στην ηγεσία της ΕΛΑΣ

 
 
 

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης φαίνεται πως ανέλαβε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχοντας συγκεκριμένο σχέδιο στο μυαλό του.

Η πρώτη κίνηση που έκανε ήταν να συγκαλέσει σύσκεψη ανώτατων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Με μία λεπτομέρεια, που έχει ξεχωριστή σημασία: Σε αυτή τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις επτά το απόγευμα, δεν ήταν παρόντες ο αρχηγός και ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.!

 

Το γεγονός ερμηνεύεται ως αποδοκιμασία προς την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ -σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες- θεωρείται ειλημμένη απόφαση η αλλαγή της.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επέλεξε να βρίσκονται στο πλευρό του οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκε όταν στο παρελθόν είχε και πάλι το τιμόνι του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

 

Έτσι εκτός από τον υφυπουργό Λευτέρη Οικονόμου – με τον οποίο είχε συνεργαστεί στενά στο παρελθόν ο κ. Χρυσοχοΐδης- ρόλο άτυπου συμβούλου αναμένεται να αναλάβει και ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ, Φώτης Νασιάκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άμεσοι στόχοι του νέου υπουργού είναι να καταγράψει άμεσα το ανθρώπινο δυναμικό και να πυκνώσουν οι δυνάμεις της αστυνομίας. Οι διαδικασίες θα τρέξουν σύντομα ώστε να είναι έτοιμο το πλάνο της αντιεγκληματικής πολιτικής και να εφαρμοστεί άμεσα.

Απόλυτα χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που έκανε ο κ. Χρυσοχοΐδης κατά την ΑΝΆΛΗΨΗ. «Μεγάλη η ευθύνη που αναλαμβάνουμε για την ασφάλεια της χώρας, η οποία ταυτίζεται με τη Δημοκρατία και το δικαίωμα μας να κυκλοφορούμε ελεύθεροι. Χωρίς ασφάλεια σαπίζει η Δημοκρατία και αυτό είναι η χαρά του ακροδεξιού», ήταν ένα από τα πρώτα μηνύματα που θέλησε να στείλει.

 

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε επίσης πως «θέλουμε ειρήνη στις πόλεις και στις γειτονίες να κυκλοφορούν τα παιδιά μας ελεύθερα και με ασφάλεια. Αυτή είναι η μέγιστη αποστολή μας», φράση που εκτιμάτε πως απευθύνεται στους κατοίκους των Εξαρχείων αναφορικά με το άβατο.

 

ΠΗΓΗ : https://www.newsit.gr/uncategorized/me-agries-diatheseis-o-xrysoxoidis-deixnei-porta-stin-igesia-tis-elas/2828944/

 


Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ  ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ    ΑΠΟ ΤΗΝ SISTEMA

Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ      SISTEMA 

 Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ 

Tηλ. 210 8 027 027   mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

SISTEMA ATEBE  

 

MEΛΕΤΕΣ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

EIΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Tηλ. 210 8 027 027  

mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/   

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

 

 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/