Συγκεκριμένα  στην πρώτη συνεδρίαση του 2019 στο Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης, την Τρίτη 22 Ιανουαρίου ο κος Β. Μπούρας ανέφερε και είναι καταγραμμένα και στα πρακτικά , τα παρακάτω 4  ουσιαστικά ερωτήματα προς τη διοίκηση του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου, χωρίς ωστόσο να πάρει ουσιαστική απάντηση.

 

 Τα τέσσερα ερωτήματα που έθεσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κος Β.Μπούρας :

 
  1. Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται κατά την επιλογή εταιρείας τουριστικών λεωφωρείων για την κάλυψη των εκδρομών του Α’ ΚΑΠΗ Μελισσίων.
  2. Ποιος θα αποζημιώσει την καταστροφή που υπέστη ο ηχητικός εξοπλισμός της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων Ν. Πεντέλης; (σ.σ.: Όπως σημείωσε ο ίδιος ο δημοτικός σύμβουλος πριν λίγο καιρό δαπανήθηκαν αρκετές χιλιάδες ευρώ από τον Δήμο Πεντέλης για την αντικατάσταση των ηχητικών στον ίδιο χώρο και πάλι λόγω καταστροφής!).
  3. Πού είναι τα παραστατικά εξόδων για τις 13.000 ευρώ που δαπανήθηκαν κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς από τον ΟΠΑΘ (σ.σ.: Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού);
  4. Ποιες εξηγήσεις υπάρχουν για την αδικαιολόγητη – έως ύποπτη – καθυστέρηση απάντησης, πέραν του θεσμικού πλαισίου των 30 ημερών, σε αίτησή μας που κατατέθηκε στις 16/10/2018, στον Δήμο και τον ΟΠΑΘ, και αφορά τη χορήγηση οικονομικών στοιχείων;