Εγκαινιάστηκε η επένδυση του φωτοβολταϊκού πάρκου της ΕΒΟΛ

Ολοκληρώθηκε και εγκαινιάστηκε το Σάββατο απο τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας και τον πρόεδρο του Α.Σ.Β και της ΕΒΟΛ Νικήτα Πρίντζο, η επένδυση του φωτοβολταϊκού πάρκου του Αγροτικού Συνεταιρισμού ισχύος 500KW και κόστους 600.000 ευρώ στο Στεφανοβίκειο του δήμου Ρήγα Φεραίου, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης. 

Το έργο εντάχθηκε στο επενδυτικό πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και επιδοτήθηκε σε ποσοστό 43%.Η επένδυση κρίνεται ιδιαιτέρως συμφέρουσα καθόσον θα αποσβεστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, όχι μεγαλύτερο των 3 ετών.
Η παραγόμενη από το πάρκο ηλεκτρική ενέργεια θα συμψηφίζεται με την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνεται από την γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ, όπως προβλέπεται στο πρόγραμμα Net metering.
Το πάρκο συνδέθηκε με το δίκτυο της ΔΕΗ και σε συνδυασμό με το φωτοβολταϊκό των 100KW που είναι εγκατεστημένο στην οροφή της γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΟΛ αποτελεί ιδιαίτερα επωφελής για την Οργάνωση.

 

 

 

 

 Πηγή : energypress.gr

Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ  ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ    ΑΠΟ ΤΗΝ SISTEMA

Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ      SISTEMA 

 Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ 

Tηλ. 210 8 027 027   mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

SISTEMA ATEBE  

 

MEΛΕΤΕΣ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

EIΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Tηλ. 210 8 027 027  

mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

 

 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/