Έτοιμα στο α΄ εξάμηνο του 2020 η Νέα εγκατάσταση φωτοβολταϊκών  του ΕΒΟΛ

Εντός του πρώτου εξαμήνου του 2020 θα ολοκληρωθούν και θα συνδεθούν με τα δίκτυα ΔΕΗ - ΔΕΔΔΗΕ τα φωτοβολταϊκά πάρκα που ετοίμασε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου - ΕΒΟΛ, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο πρόεδρος, κ. Πρίντζος.

«Δημιουργήσαμε ήδη δύο ενεργειακές κοινότητες με 250 μέλη – αγρότες, την ενεργειακή κοινότητα Αισωνίας και την ενεργειακή κοινότητα Ρήγα Φεραίου.

Χθες κατετέθησαν οι πρώτοι 7 φάκελοι προς έγκριση στην Περιφερειακή Διεύθυνση του ΔΕΔΔΗΕ στη Λαμία δυναμικότητας 7 μεγαβάτ. Κάθε εβδομάδα πιστεύω ότι θα ολοκληρώνουμε και θα καταθέτουμε φακέλους έργων 5 μεγαβάτ με συνολικό μέγεθος τα 36 μεγαβάτ.

Είμαι αισιόδοξος ότι εντός του α’ εξαμήνου του 2020 θα ολοκληρωθούν και θα συνδεθούν με τα δίκτυα ΔΕΗ - ΔΕΔΔΗΕ, έργα δυναμικότητας όπως είπα 36 μεγαβάτ.

Το κόστος περίπου ανέρχεται στα 20 εκ. ευρώ. Θεωρώ ότι τα έργα θα ωφελήσουν σημαντικά τους συμμετέχοντες αγρότες», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΕΒΟΛ.

Σε δεύτερο στάδιο, σύμφωνα με τον κ. Πρίντζο, η ΕΒΟΛ θα προσπαθήσει να αναπτύξει τα υπόλοιπα 36 μεγαβάτ για την κατασκευή βιοενέργειας και αιολικών πάρκων.

Σημειώνεται πως ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου – ΕΒΟΛ, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Οκτωβρίου, και το 2019 θα έχει θετικό πρόσημο με αύξηση όγκων πωλήσεων και αύξηση τζίρου, καθώς επίσης και με μεγάλη διεύρυνση του δικτύου διανομής των προϊόντων.

«Πιστεύω ότι το 2019 είναι για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου – ΕΒΟΛ μια καλή χρονιά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

(taxydromos.gr)

 

Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ  ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ    ΑΠΟ ΤΗΝ SISTEMA

Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ      SISTEMA 

 Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ 

Tηλ. 210 8 027 027   mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

SISTEMA ATEBE  

 

MEΛΕΤΕΣ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

EIΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Tηλ. 210 8 027 027  

mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

 

 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/