Είναι φοιτητές, νεόνυμφοι, συνταξιούχοι -οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, που έτυχε να κλείσουν τις διακοπές τους μη γνωρίζοντας ότι θα ξεσπάσει επιδημία ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ  Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ανά τον κόσμο βρίσκονται «φυλακισμένοι» σε καραντίνες αξιωματούχων υγείας που προσπαθούν να… φρενάρουν την εξάπλωση της ιογενούς πνευμονίας, η οποία έχει ήδη ΣΚΟΤΏΣΕΙ 813 ανθρώπους.

 

Ορισμένοι είναι εγκλωβισμένοι σε στρατιωτικές βάσεις μετά από την απομάκρυνσή τους από τη |Gioyxan της Κίνας, άλλοι σε ξενοδοχεία στο Πεκίνο ενώ χιλιάδες είναι και αυτοί που απαγορεύεται να αποβιβαστούν από κρουαζιερόπλοια στα οποία εμφανίστηκαν κρούσματα της νόσου.

Για όλους αυτούς τους ανθρώπους η καραντίνα θα διαρκέσει δύο εβδομάδες

 

 

 

 

«Απίστευτα τρομακτικά νέα…»

Πάνω από 3.000 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και 428 Αμερικανοί, είναι εγκλωβισμένοι σε κρουαζιερόπλοιο στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας, καθώς δεκάδες επιβάτες νοσούν από το νέο κοροναϊό.

 

 
 

 

Μεταξύ αυτών και ο Αμερικανός Σπένσερ Φέχρενμπαχερ, που κάνει το μάστερ του στην Τιεντσίν της Κίνας και θέλησε να γιορτάσει την κινεζική Πρωτοχρονιά στο κρουαζιερόπλοιο με φίλους του.

200207160317 quarantine spencer fehrenbacher exlarge 169
Πηγή: CNNi

Και τώρα, αντί να διασκεδάζει με την παρέα του στο πλοίο, περνάει τις ώρες του διαβάζοντας και βλέποντας τηλεόραση στην καμπίνα του.

Στις αρχές της εβδομάδας, η διάθεση του Φέχρενμπαχερ ήταν «αρκετά καλή». Το πλήρωμα του κρουαζιερόπλοιου ήταν εξυπηρετικό και μοίραζε φαγητό και αναψυκτικά ενώ το ίντερνετ ήταν δωρεάν…

Μετά την τρίτη ημέρα της καραντίνας, ο καπετάνιος επέτρεψε στους επιβάτες που έμεναν σε εσωτερικές καμπίνες να βγουν για λίγο καθαρό αέρα, είπε ο Φέχρενμπαχερ.

Μόνο για 1,5 ώρα, όμως, και μόνο φορώντας μάσκες. Έπρεπε, μάλιστα, να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τους υπόλοιπους επιβάτες του πλοίου…

Στη συνέχεια ο Φέχρενμπαχερ έμαθε ότι 41 επιβάτες διαγνώστηκαν με τον κοροναϊό, αριθμός που έκτοτε έχει αυξηθεί στους 64.

«Αυτά ήταν απίστευτα τρομακτικά νέα» λέει ο ίδιος.

 

 

Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ  ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ    ΑΠΟ ΤΗΝ SISTEMA

Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ      SISTEMA 

 Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ 

Tηλ. 210 8 027 027   mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

SISTEMA ATEBE  

 

MEΛΕΤΕΣ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

EIΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Tηλ. 210 8 027 027  

mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

 

 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/