Πριν λίγες ώρες Σύλληψη 63χρονου πυρομανή στην Πάρνηθα που ήταν έτοιμος να κάψει το βουνό

Πριν λίγο: Σύλληψη 63χρονου πυρομανή στην Πάρνηθα που ήταν έτοιμος να κάψει το βουνό

Πριν λίγο έγινε σύλληψη ενός 63χρονου ο οποίος μετέφερε μέσα στο αυτοκίνητό του στουπιά και εύφλεκτα υλικά τα όποια προοριζόταν σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. για εμπρηστική ενέργεια στην Πάρνηθα.

Ο 63χρονος έγινε αντιληπτός από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. όταν πριν λίγο εκινείτο ύποπτα στην Πάρνηθα, με αποτέλεσμα να ελεγχθεί και να διαπιστωθεί ότι έφερε υλικά έτοιμα για να προκαλέσουν τεράστια οικολογική καταστροφή. Ο 63χρονος όταν ρωτήθηκε γιατί είχε τα αντικείμενα στο αυτοκίνητό του, δεν μπόρεσε να δώσει κάποια πειστική δικαιολογία, με αποτέλεσμα αρχικά να προσαχθεί στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα και κατόπιν να συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Σε άλλη περίπτωση στη Σάμο, εντοπίστηκε αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός, ο οποίος μάλιστα είχε ενεργοποιηθεί κατά το ήμισυ. Ο μηχανισμός, βρέθηκε στις 12 το μεσημέρι στην περιοχή Κέδρος στην Σάμο από κάτοικο της περιοχής, ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές.
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, ο μηχανισμός αποτελείτο από εντομοαπωθητικό (φιδάκι) με σπίρτα συνδεδεμένα με σχοινί και ήταν τοποθετημένος σε πρανές δρόμου πλησίον δασικής έκτασης.
Ο ανωτέρω μηχανισμός περισυνελέγη από αξιωματικούς της Π.Υ. Σάμου για περεταίρω έρευνα και αξιολόγηση.


Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ  ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ    ΑΠΟ ΤΗΝ SISTEMA

Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ      SISTEMA 

 Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ 

Tηλ. 210 8 027 027   mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

SISTEMA ATEBE  

 

MEΛΕΤΕΣ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

EIΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Tηλ. 210 8 027 027  

mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/   

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

SISTEMA ATEBE τηλ. κέντρο 2108027027

 

 

 

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/