Γεωργία Μειντάνη…μια νέα γυναίκα,  καλή μητέρα και επιτυχημένη επιχειρηματίας

Την συναντήσαμε στο κτήμα της , «Λιάρου» στο Κορωπί,  όπου διευθύνει  κιόλας και  μας μιλά  για το πώς θεωρείται κάποιος επιτυχημένος επιχειρηματίας,  για τη σκληρή δουλειά με τον εαυτό της και  πως κατάφερε να εναλλάσσει τους ρόλους της μητέρας, συζύγου , του επαγγελματία και του θηλυκού. Απολαύστε την….

 Γεωργία, ήταν η μοίρα σου να γίνεις επιχειρηματίας; Η πρόεκυψε τυχαία ;

Τυχαία προέκυψε γι αυτό ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάμε την τύχη. Σκέφτηκα να πάρω το ρίσκο και ανοίξω δική μου επιχείρηση για να είμαι μαζί με τα παιδιά μου . Οι εποχές είναι δύσκολες και σκέφτηκα ότι με αυτόν τρόπο θα αποκαταστήσω τα παιδιά μου επαγγελματικά και έτσι το αποφάσισα. Ο γάμος η βάπτιση είναι μία γιορτή αγάπης και χαράς . Μου άρεσε λοιπόν ως ιδέα να συμμετέχω και να μοιράζομαι αυτή χαρά . Μη ξεχνάμε η χαρά είναι πιο γλυκιά όταν τη μοιράζεσαι ( γέλιο) .

 «Ευτυχία» …Πως καθορίζεις εσύ προσωπικά την λέξη αυτή; Σχετίζεται  και με τα χρήματα;

Ευτυχία είναι οι μικρές καθημερινές στιγμές. Για παράδειγμα να πιεις καφέ με ένα φίλο/ φίλη, να πας σε μια συναυλία και να περάσεις όμορφα, να ακούσεις ένα τραγούδι στο ράδιο που σο αρέσει και να το σιγοτραγουδάς. Ευτυχία είναι χαμογελάς, να νιώθεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που σε αγαπούν, όταν αυτά που σκέφτεσαι τα λες…όπως αναφέρει ο Ανρί Λακροντέρ « Η ευτυχία είναι ένα πράγμα της ψυχής και όχι του σώματος. Η πηγή της βρίσκεται στην αφοσίωση και όχι στην ηδονή, στην αγάπη και όχι στην τέρψη». Δεν σχετίζεται με τα χρήματα. Τα χρήματα είναι απλά ένα μέσο επιβίωσης.

Ζούμε σε μια δύσκολη περίοδο.  Πες μας  μερικά χαρακτηριστικά  που πρέπει να έχει ένας επιχειρηματίας για να τα καταφέρει αυτή την  περίοδο;

Πράγματι η εποχή είναι δύσκολη για όλους τους ανθρώπους. Ωστόσο, θα πρέπει ο κάθε επιχειρηματίας να έχει αυτοπεποίθηση, να έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του και να προσπαθεί για την επίτευξη των στόχων του. Να παραμείνει τίμιος και ηθικός όσο αφορά το κομμάτι των συναλλαγών ως προς του συνεργάτες του. Να διαθέτει εξυπνάδα και ικανότητα για να βρίσκει λύσεις όπου θα εναρμονίζονται στην κρίση και στις αλλαγές του περιβάλλοντος.  Τέλος, το πιο βασικό να μην χάνει το χιούμορ του. Γιατί όπως υποστηρίζει και ο Μπάρμπαρα Μακόφ :«Το χιούμορ είναι το ύστατο εργαλείο της δουλειάς».( χαμόγελο)

 Σε ένα νέο παιδί , νέο επιχειρηματία , τι συμβουλές θα έδινες ;

Να αγαπάει αυτό που κάνει, να πιστεύει στον εαυτό του να έχει επιμονή και υπομονή. "Ο μόνος δρόμος για να κάνεις εξαιρετική δουλειά, είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις" -Steve Jobs

 Ποιο είναι το αγαπημένο σου ρητό/απόφθεγμα που σε έχει εκφράζει;

"Πολλοί από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας γιατί ζούμε μέσα στους φόβους" Les Brown

Πρέπει να κάνουμε όνειρα για τη ζωή και να τα πραγματοποιούμε. Να τα πατάμε γερά στα πόδια μας , να μην συμβιβαζόμαστε με τα «πρέπει» αλλά με τα «θέλω» μας.

Μίλησε μας για το κτήμα;

Το Κτήμα Λιάρου βρίσκεται στην νοτιοδυτική πλευρά της Αττικής, μια ανάσα από την πόλη του Κορωπίου. Σε μια προνομιακή τοποθεσία 5,5 στρεμμάτων. Διαθέτει εξωτερικό χώρο 1.500 ατόμων ανάμεσα σε καταπράσινα δέντρα με ειδυλλιακό καταρράκτη και πισίνα στο κέντρο, ενώ η κλειστή αίθουσα 500 ατόμων εγγυάται τη διεξαγωγή εκδηλώσεων όλο το χρόνο. Εκδηλώσεις κάθε είδους είναι δυνατό να φιλοξενηθούν στους χώρους μας γάμοι, βαπτίσεις, συνέδρια, parties, επαγγελματικά γεύματα, παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών - όλες με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Το όμορφο εκκλησάκι του κτήματος σε συνδυασμό με τον ατμοσφαιρικό περιβάλλοντα χώρο θα δώσει ένα ρομαντικό τόνο στο γάμο ή τη βάπτιση, ενώ το άνετο πάρκινγκ θα φιλοξενήσει 120 και πλέον αυτοκίνητα των προσκεκλημένων σας.

 Μπορείς  να μου πεις κάποια χαρακτηριστικά που διαφοροποιήθηκε  από τους άλλους και γνώρισε η επιχείρηση τέτοια επιτυχία;

Η αγάπη μας γι αυτό που κάνουμε. Το γεγονός ότι είναι οικογενειακή επιχείρηση. Η μακρόχρονη εμπειρία μας σε συνδυασμό με τις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας.  Το πιο βασικό από όλα  δικό μας catering, δηλαδή δημιουργούμε το μενού μαζί σας για όλες τις περιστάσεις, παρέχοντας άριστη εξυπηρέτηση και εξαιρετικές - ανταγωνιστικές τιμές. 

 Γεωργία, πες μας πιο αναλυτικά για τις υπηρεσίες σας.

Αναλαμβάνουμε δεξιώσεις γάμου και βαπτίσεις. Κοινωνικές Εκδηλώσεις, Πάρτι, επέτειοι για κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις, επετείους, πάρτι γενεθλίων ή παιδικά πάρτι. Ο Minimal μοντέρνος χώρος του Κτήματος Λιάρου έχει δυνατότητα να φιλοξενήσει εταιρικές εκδηλώσεις κάθε μορφής. (Συνέδρια, παρουσιάσεις , σεμινάρια , εταιρικές συναντήσεις), events. Μοναδικός μας στόχος να  μετατραπεί η εκδήλωσή σας σε μια αξέχαστη εμπειρία!

 

 

 Αντιμετώπισες  δυσκολίες κατά την διάρκεια της επιχειρηματικής σου δράσης και πως κατάφερες να τις αντιμετωπίσεις;

Σίγουρα στο ξεκίνημα αντιμετώπισα δυσκολίες ωστόσο τις θεωρώ ένα σημαντικό μέσο για να έρθει η ευτυχία.

Είσαι  αισιόδοξος άνθρωπος γενικά;

Πάντα χαμογελάω ,σκέφτομαι θετικά . Η αισιοδοξία σε λογικά πλαίσια κάνει την πραγματικότητά “πολύχρωμη”. Ακόμα και όταν περνάς δύσκολες στιγμές θα πρέπει να βρεις λόγους για να είσαι αισιόδοξος για τη ζωή και να πολεμάς..

Ανέφερες παραπάνω ότι είναι οικογενειακή επιχείρηση. Στο κτήμα σε βοηθάνε οι κόρες σου;

Φυσικά, όλοι βοηθούν. Ισχύ εν τη ενώσει. Η μια κόρη μου μάλιστα ασχολείται με την μαγειρική , το catering του κτήματος.  

Από τη συζήτηση που κάνουμε τόση ώρα, δείχνεις ένα άτομο με  πολύ αυτοπεποίθηση! Ισχύει;

Η αυτοπεποίθηση έχει να κάνει με την αυτογνωσία και την πίστη στον εαυτό μας. Αν πιστεύεις στον εαυτό σου μπορείς να δημιουργήσεις πολλά θετικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Συνεπώς, ισχύει ναι έχω αυτοπεποίθηση.

Πως μπορεί κανείς να επικοινωνήσει μαζί σου για κάποια πιθανή εκδήλωση;

Μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα: 210 8979172

Κινητό: 697 4352 778 | 698 6149 111 | 694 2014 005 Fax: 210 8979172

Site: www.ktimaliarou.gr | Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Τέλος, εφόσον σε ευχαριστήσω για την όμορφη συζήτηση, τι  μήνυμα θα ήθελες να μεταδόσεις στον κόσμο;

Θα ευχηθώ υγεία  που είναι το πολυτιμότερο αγαθό, αγάπη, οι άνθρωποι να μην χάνουν την ανθρωπιά τους.

 Επιμέλεια Συνέντευξης: Ελένη Σκιαδά


Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ  ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ    ΑΠΟ ΤΗΝ SISTEMA

Φωτογραφία του χρήστη Με Δόσεις / Me Doseis.

 ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ  JASMIN  

THL 693 741 0857

http://jasminevents.gr/